Ja det kan du! Simpliform använder sig av Bootstrap och dess “grid system” kan användas för detta. För att få fälten att hamna bredvid varandra krävs det att du går in på fältets inställningar (kugghjulet).

Välj därefter “Avancerade inställningar“.

Skriv här in ”col-sm-6” i fältet CSS-klasser.

Detta måste du göra på alla dina fält som du vill ska hamna bredvid varandra. Men för att alla dina fält ska vara synkroniserade måste du ställa in resterande fälts CSS-klasser till ”col-sm-12”.