Har du problem med att dina formulär ibland felaktigt får ett lösenordsskydd och en sparad e-postadress i fältet för “Skicka användaren till en annan URL när formuläret är slutfört”, så beror det på att Google Chrome skjuter in de sparade uppgifterna för den webbplatsen.

För att se och hantera sparade lösenord kan ni högerklicka i fältet för lösenord och välja ‘Visa alla sparade lösenord’ för att där ta bort dem.