Vad är en webbkomponent?

Mycket logik i simpliformformulär går att lösa genom att skapa villkor, men ibland efterfrågas mer avancerad logik som kräver speciallösningar. Det är här simpliforms webbkomponenter kommer in.

En webbkomponent till simpliform kan beskrivas som ett tillägg för att utöka funktionalitet i formulär. Till simpliform finns det flera webbkomponenter. De webbkomponenter som janjoo utvecklar till simpliform har tillkommit efter kunders värdefulla synpunkter och önskemål.

Tack till våra kunder för de nedan listade webbkomponenter ni hittills hjälpt oss utrusta simpliform med!

Hur lägger man in en webbkomponent i sitt simpliformformulär?

Genom att skapa ett nytt fält av typen Eget innehåll och öppna inställningarna för fältet och sedan klicka på </>Källa och där klistra in den kodsnutt ni fått av janjoo så importerar ni webbkomponenten till formuläret.

Behöver ni ännu mer dynamik?

Tveka inte att kontakta oss om ni har behov av andra skräddarsydda komponenter. För att göra simpliform ännu mer dynamiskt hjälper vi så klart våra kunder med att ta fram nya webbkomponenter som med enkelhet implementeras i er simpliform-miljö. Våra duktiga utvecklare hjälper er att komma fram till en passande lösning för att få ut så mycket som möjligt av ert simpliform.