En egen webhook innebär att när någon fyllt i formuläret så kommer ett POST-anrop ske mot angiven URL med formulärets data skickat som JSON.

Med andra ord är webhooks ett sätt att få händelser till ett externt system i näst intill realtid. Med webhooks kan ni alltså bygga integrationer med andra system för att få utökad funktionalitet via simpliform.

Anropet kommer att ske server-side, vill ni säkra upp er endpoint så är det möjligt att ange en nyckel nedan som då kommer att skickas med anropet under namnet simpliform_auth och kan då valideras på mottagande sida.

Andra Händelser som finns tillgängliga i simpliform: