Händelsen Skicka e-postnotifikation används för att skicka ett e-postmeddelande då ett formulär fyllts i och skickats in. Det som kommer ett skickas med i e-postmeddelandet är en sammanfattning på uppgifter som fyllts i i formuläret.

Ämne ställer man in i simpliform och är den text som kommer att synas som rubrik för e-postmeddelandet när det skickas.

Fyll i Lägg till mottagare med en giltig e-postadress (t.ex. info@janjoo.se) dit ni vill att svaren ska skickas och tryck därefter på Lägg till för att lägga till mottagaren. Vill ni lägga till fler mottagare så upprepar ni stegen ovan med ytterligare e-postadresser. Klicka därefter på Spara innan ni stänger dialogrutan.

Möjligheten att Inkludera uppladdade filer som bilagor finns i botten av dialogrutan och bockas i om ni vill att filer som laddats upp som bilagor via simpliform ska inkluderas i svaret.

Andra Händelser som finns tillgängliga i simpliform: