I vissa webbläsare kan det uppstå problem med att man hamnar långt ner på sidan när man går mellan steg i simpliform. För att se till att man alltid kommer till toppen av sidan så kan man, i den kodsnutt som klistras in på webbplatsen där man vill ha formuläret, lägga till en rad kod för att åstadkomma detta.

<simpli-form form-id="UniktSimpliformID" always-scroll-to-top="true"></simpli-form>

Alltså har man lagt till det understrukna stycket always-scroll-to-top=”true” i koden som placeras på er webbplats där formuläret ska vara tillgängligt, och nu så ska man alltid hamna på toppen av sidan även när man går mellan steg.